2 500 000 euron investointi Uniprint AS

 

Hyvä Uniprint AS asiakas ja kumppanit,

 

Tallinnan painotalo Uniprint AS on viimeiset viisi vuotta menestyksellisesti toiminut Eesti-Venäjä holdingyhtiön Uniprint & Deviz osana. Vuoden 2017 lopussa suoritettiin yhtiössä 40 sivun saksalaisen offset rullapainokoneen KBA C-518 hankinta ja asennus.

Vuoden 2018 alusta on edellä mainitun linjan tuotteet saatavilla kaikille Uniprint AS:n asiakkaille ympäri Eurooppaa.

C-518 rullapainokoneen kohderyhmä – yli 20 erilaista arkkikokoa (mainos)tuotteita vähittäiskauppiaille painettuna kilpailukykyisellä hinnalla venäläiselle sanomalehtipaperille tai LWC-paperille (Sappi, UPM yms).

Holdingyhtiön johdon mukaisesti Uniprint AS:llä on kaikki edellytykset saavuttaa merkittävä osa edellä mainittujen tuotteiden lähimarkkinoista ja samalla nostaa huomattavasti kilpailukykyä suomalaisiin ja muiden maiden painotaloihin verrattuna.

Tämän investoinnin lisäksi Uniprint & Deviz holdingyhtiöllä on myös aikomus astua seuraava askel ja panostaa voimakkaasti Tallinnan painotalon tuotekehitykseen.

Siihen tarkoitukseen on allekirjoitettu 2,5 miljoonan euron investointisopimus Uniprint AS:n osakepääomaan. Investointi toteutuu kesän mennessä ja tarkoitukseksi on korkealaatuisten aikakausilehtien tuotannon kehitys.

 


vilpittömästi sinun,

Uniprint AS

back to blog
  • ico
  • ico

Ottakaa yhteyttä

Kanali tee 6, Tallinna 10112, Viro
Puh. +372 6067 100info@uniprint.eu